Yhteystiedot

TAPSAN HAALARIT OY
KALLISENPOLKU 6
67700 KOKKOLA
PUH. 050 552 9462

« Takaisin

Lämpöhaalari Protect Tummanharmaa / Musta

Tuotekoodi: MH945

Lämpöhaalari Protect Tummanharmaa / Musta

Hinta: 70,00 euroa alv 0 %

Valmistaja: Protect

Koot 46 - 64

Talvihaalari tikkivuorella työkäyttöön.

Väri: musta/grafiitinharmaa.

Irroitettava ja säädettävä huppu. Sivusta aukeavat ja tarralla suljettavat polvisuojataskut kulutusta kestävää Cordura-materiaalia. Runsaasti erilaisia taskuja: 2 vetoketjulla suljettavaa rintataskua, 2 vetoketjulla suljettavaa sivutaskua ja 2 povitaskua, joista toinen vetoketjulla ja toinen tarralla. Lisäksi irroitettava henkilökorttitasku. Heijastintereet edessä ja takana tuovat haalariin näyttävyyttä ja parantavat näkyvyyttä pimeällä.

Kauluksen ylösasti ulottuva vetoketju, hihansuiden lämpimät piiloresorit ja suojalista edessä olevan 2-suuntaisen vetoketjun päällä pitävät kylmän loitolla. Lisämukavuutta tuo kauluksen lämmin ja pehmeä fleecevuoraus, tarralla säädettävät hihansuut ja mukana tuleva vyö. Lahkeissa edessä ja takana kosteudelta suojaavaa materiaalia. Joustava vyötärönkiristys ja lahkeissa pukemista helpottavat 2-suuntaiset sivuvetoketjut vyötärölle asti, jotka mahdollistavat myös pääsyn alla olevien housujen taskuille. Lahkeissa lumilukot ja vyötäröllä D-lenkki. Tuplaommellut saumat.

Materiaali: Tuulenpitävä, likaa hylkivä ja kulutusta kestävä mittamuutos- ja repäisylujuustestattu kangas. Päällikangas: 45% puuvilla / 55% polyesteri, 270 g/m2. 

Vanu:120 g/m2.

Hinta:70.00 €